Keresõ


PannonHome Kft.

Van egy ingatlanja? Szeretne többet tudni róla? Eladná? Építkezne? Vásárolna? Problémás jogi ügyeit szeretné megoldani? Csökkentené a rezsijét? A lakóközössége gondjait orvosolná? Bármi is a terve, ha ingatlanról van szó, Önnek a PannonHome-ra van szüksége. Még nem ismeri? Hát, ismerje meg most! Hozzon jó döntést, forduljon hozzánk segítségért!

Kollégáink jól képzett, megalapozott szakmai tapasztalattal rendelkező szakemberek. Településmérnök, agrármérnök, közgazdász kollégáink segítségével vállaljuk teljes ingatlan ügyletéhez a szaktanácsadást, avagy elnyerve bizalmát az egész folyamat lebonyolítását.

Tevékenységi körünk igen széleskörű. Foglalkozunk ingatlan értékbecsléssel, épület energetikai tanúsítvány készítéssel, társasházkezeléssel, ingatlantanácsadással, valamint ingatlanszakértői, ingatlanjogi és mérnöki feladatokat is ellátunk.

Mi megoldjuk az összes ingatlannal kapcsolatos problémáját! Nálunk nem marad megválaszoltan kérdése! Keressen fel minket és bebizonyítjuk!

 
 
Tevékenységeink

Ingatlan értékbecslés

Ha kíváncsi ingatlanja értékére, mert eladáson gondolkodik, ha családi okok miatt szeretne tisztán látni, vagy ha Igazságügyi Ingatlanforgalmi szakértői véleményre van már szüksége, akkor nálunk jó helyen jár!

Kollégáink minden ingatlan típusra fel vannak készülve. Vállaljuk lakó-, üdülő ingatlanok, építési telkek értékelését Baranya, Somogy, Tolna megyében, valamint az ország egész területén termőföldek, ipari, kereskedelmi, és egyéb felépítményes vagy felépítmény nélküli, akár fejlesztési célú területekét.

 

Jogi tanácsadás

Ugye néha Ön is elveszettnek érzi magát a sok jogszabály és törvény között? Rosszul van már a paragrafusoktól? Ne szégyellje, ha olykor eltéved a jog útvesztőjében, hiszen mások évekig tanulnak, mire eligazodnak benne. Ne aggódjon, nem kell fejből tudnia az összes szabályt, hiszen erre valók a szakértők. Ha hozzánk fordul, mi segítünk kiigazodni a paragrafusok sűrűjében!

Ingatlanjogi tevékenységünkön belül foglalkozunk ingatlanjogi szakértésekkel és szakvéleményekkel, ingatlannal kapcsolatos adó és illetékügyekkel, valamint kisajátítási, korlátozási kártalanítási ügyek teljes körű intézésével. Továbbá vállaljuk átruházási szerződések, használati megállapodások és társasház alapító okiratok készítését.

 

Ingatlan tanácsadás, ingatlanszakértői tevékenység

Szeretné jobban megismerni ingatlanját? Eladná, de nem tudja, hogyan tudná a legtöbbet kihozni belőle? Szüksége van néhány tanácsra? Esetleg építkezne, de nem biztos benne, hogyan is kezdjen hozzá? Már az első lépéseknél elakadt?

Mi most is a segítségére sietünk, hiszen ingatlan tanácsadással és ingatlanszakértői tevékenységgel is foglalkozunk. Készítünk ingatlanforgalmi igazságügyi szakértői véleményeket, ingatlanpiaci tanulmányokat, megvalósíthatósági tanulmányokat és műszaki szakértéseket építési projektekhez. Emellett vállalunk építési hatósági és külföldiek ingatlanszerzésével kapcsolatos ügyintézést, valamint tervezési, földmérési feladatokat is ellátunk.

 

Mérnöki tevékenység

Eldöntötte, hogy építkezik, de a mérnöki feladatok gondot okoztak? Tervre van szüksége? Nyugodtabb lenne, ha megbízható szakértők műszaki véleményét tudhatná magának? Forduljon hozzánk, hiszen kollégáink a mérnöki tevékenységek területén is biztosan mozognak.

Foglalkozunk épületek felmérésével és tervezésével, statikus tervezésekkel, épületkitűzésekkel, látványtervek készítésével, építkezések műszaki ellenőrzésével, valamint építkezések felelős műszaki ellenőri tevékenységét is elvégezzük.

 

Társasházkezelés - a közös képviselettől a műszaki szolgáltatásokig

Társasházban él, de nehéz minden lakót elérni, hogy megbeszélhessék a közös ügyeket? Gondot okoznak a közös költségek? Nincs még közös képviselőjük? Keressen fel minket, és megoldjuk közös ügyeiket! Ha van, aki képviseli a lakóközösség ügyeit, aki ellátja az ingatlannal kapcsolatos tevékenységeket, békésebben élhetnek együtt. Mi levesszük a terhet a vállukról, hogy a pénz, az okiratok és napi teendők helyett a személyes kapcsolatokra fordíthassák idejüket! Hiszen ha jó a közösség, ha nincsenek feszültségek, mindenki boldogabb!
A társasházzal kötött, társasházkezelésre vonatkozó megbízási szerződés alapján, vállaljuk a közös képviselet ellátását, a műszaki szolgáltatások, épületfenntartás és üzemeltetés elvégzését, valamint a társasház pénzügyeivel kapcsolatos szolgáltatások kezelését.
 

Épület energetikai tanúsítvány készítés

Sokallja az összeget a számláin? Magasnak tartja a rezsit? Úgy érzi, lehetne ez kevesebb? Kíváncsi, hogy spórolhatna az energián? Akkor Önnek energetikai tanúsítványra van szüksége!

Az épületenergetikai tanúsítvány egy szakemberek által elkészített dokumentum, mely megmutatja egyes állapotban az ingatlanunk energiafogyasztását, és racionálisabb energiafelhasználásra ösztönöz.

Ha szeretne energetikai tanúsítványt, mi rendelkezésére állunk! Baranya, Somogy, Tolna megyében vállaljuk lakó, üzleti, ipari ingatlanok energetikai tanúsítványának elkészítését. Miért fizetne feleslegesen, ha költheti másra is pénzét?


Keressen fel minket, ha szeretne kisebb összeget látni számláin, mi tudjuk, hogy segítsünk!


Kapcsolat
A csillaggal (*) megjelölt mezők kitöltése kötelező!
 
Ön neve*:
Ön e-mail címe*:
Ön telefonszáma*:
Üzenet*: