Keresõ

Szerződéstípusok ingatlaneladáshoz

Ha eladni szeretné ingatlanát, és minket bízz meg az eladással, már jól döntött. Most már csak annyi a dolga, hogy válasszon a négy típusú szerződés közül.
 

Kiemelt típusú megbízási szerződés - a legjobb döntés

A leggyakoribb és az eladóink számára legkedvezőbb szerződés, a kiemelt típusú megbízási szerződés.

Ezt azoknak ajánljuk, akik gyorsan és a legkedvezőbb feltételekkel szeretnék, ha ingatlanuk értékesítésre kerülne. Ez a szerződés a legkedvezőbb jutalékú, csupán 3 százalék a nettó sikerdíjunk. Valamint ennek keretében lehetőségünk van a legmegfelelőbb hirdetési stratégiával hirdetni az ingatlanát, sőt akár egyedi módszereket is választhatunk.

Ennek eredményeképp érjük el a lehető legrövidebb idő alatt a legtöbb ügyfelet, és bizonyított, hogy így adjuk el a legtöbb ingatlant.

 

Fél kizárólagos típusú megbízási szerződés

Néhány eladó irodánk hirdetéseivel párhuzamosan maga is próbálkozik ingatlana hirdetésével, nekik a fél kizárólagos típusú megbízási szerződés ajánlott, mely lehetőséget ad erre. Itt a sikerdíjunk csak 3, 4 százalék, mely piaci viszonyban nagyon kedvező.

Azonban a statisztikák szerint, akik ezt a szerződést választották, csak 3, 2 %-ban tudták saját maguk értékesíteni az ingatlanjukat. Érdemes elgondolkodni, megéri-e az eladónak is ezzel bajlódni, nem jobb-e, ha rábízza magát irodánkra?

 

Normál típusú megbízási szerződés

A normál típusú megbízási szerződés is gyakori ugyan, de a sikeresen eladott ingatlanok között kevésbé jellemző. Itt is mindent megteszünk az ingatlan eladása érdekében, de a lehetőségeink lényegesebben korlátozottabbak. A közvetítői jutalék is magasabb, itt már 3, 9%.

Akik ezt a lehetőséget választják, csökkentik a sikeres értékesítés lehetőségét. Nem attól lesz eladva egy ingatlan, ha több iroda hirdetgeti össze-vissza, hanem, ha egy igazi értékesítője van.

 

Egyszerűsített típusú megbízási szerződés

Az egyszerűsített típusú megbízási szerződést csak azoknak ajánljuk, akik nem a vonzáskörzetünkben, azaz Pécs és 30 kilométeres környezetében, hanem távolabbi ingatlanjukat kívánják rajtunk keresztül eladni.

Természetesen a szerződések minden pontja egyeztetésre kerül ebben az esetben is a személyes találkozó alkalmával.

 

Kiadna?

Ha pedig nem eladni, hanem kiadni vagy bérbe adni szeretné ingatlanát, akkor egy komplex szerződést tudnunk rendelkezésére bocsájtani, mely lefedi a szükséges folyamatokat. Alapesetben egy havi bérleti díj a sikerdíjunk, melyet csak akkor számítunk fel, ha minimum egy évre szándékozik ki vagy bérbe venni az érdeklődő az ingatlanát.

Ha minket bízz meg ingatlana eladásával vagy kiadásával, jól dönt!

 
Kapcsolat
A csillaggal (*) megjelölt mezők kitöltése kötelező!
 
Ön neve*:
Ön e-mail címe*:
Ön telefonszáma*:
Üzenet*: