Keresõ

Eladna vagy kiadna? Mi segítünk!

5+1 lépés

Hasznosítani, azaz eladni vagy kiadni szeretné ingatlanát? Tudta, hogy nekünk is ez az egyik célunk? A másik pedig, hogy Ön a legjobban járjon! Ha irodánkkal köt szerződést, nem fog csalódni. Ráadásul csupán 5+1 lépés az egész!
 

1. Meghatározzuk a feltételeket!

Elsőként tisztáznunk kell, miért is szeretné kiadni vagy eladni ingatlanát. Ez alapján tudjuk meghatározni, kiknek, milyen feltételekkel rendelkező érdeklődőknek, mennyi idő alatt és mennyiért tudjuk értékesíteni, valamint, hogy egyáltalán most vagy később kezdjünk neki. Célunk, hogy a maximumot hozzuk ki.
 

2. Megismerjük az ingatlant!

A tökéletes kiszolgálásért meg kell ismernünk az ingatlant, fel kell mérnünk méreteit és műszaki állapotát. Meg kell vizsgálnunk elhelyezkedést, adottságait és környezetét. Elkészítjük az alaprajzot is, ha még nincs. Készítünk fotódokumentációt. Természetesen a jogi állapotot is áttekintjük, és megvitatjuk az esetleges terheléseket is. Mindenre gondot fordítunk, körültekintően járunk el.

3. Megvitatjuk a szerződéses lehetőségeket!

Ezek után megvitatjuk Önnel a szerződéses lehetőségeket. A négy féle szerződésünk közül, segítünk megkeresni a legkedvezőbb ajánlatot az Ön számára. Ha pedig kiadni kívánja ingatlanát, akkor egy komplex szerződéssel állunk rendelkezésére.
 

4. Tisztázzuk az ingatlan árát!

Ha ezen túl vagyunk, tisztázzuk, mi az ingatlan reális eladási vagy kiadási ára. Cégcsoportunk 1998 óta foglalkozik ingatlan szakértéssel és értékbecsléssel, így jól ismerjük már a piacot. Célunk egy olyan ár meghatározása, mely összhangba van az Ön és a mi elképzelésünkkel, de a realitás talaján maradva.
 

5. Készítünk energetikai tanúsítványt!

Az Energetikai Tanúsítvány már szinte minden adás-vételi szerződés kötelező eleme, sőt számos bérleti szerződésnél is kötelező. Ha szerződéskötéskor megrendeli, akkor ennek díját mi jóváírjuk a közvetítő jutalékból. A tanúsítvány 10 évig érvényes, mi pedig 0 forintért kínáljuk önnek. Miért hagyná ki?
 

+1 Felkészítjük a vevőjelöltekre!

A +1 lépésünkkel ügyfeleinknek kedvezünk, hiszen rengeteg apró fortély, feladat, ötlet van a tarsolyunkban, és alig várjuk, hogy ezeket megoszthassuk Önnel, hogy felkészülten várhassa a vevő vagy bérlő jelölteket! Hozzásegítjük a sikeres értékesítéshez!

Láthatja, hogy mi a legjobbat akarjuk Önnek. Miért bajlódna egyedül az ingatlan eladással vagy kiadással, ha hozzánk is fordulhat?

 
Kapcsolat
A csillaggal (*) megjelölt mezők kitöltése kötelező!
 
Ön neve*:
Ön e-mail címe*:
Ön telefonszáma*:
Üzenet*: